Bedriftshjelpen

Nyheter:

Overskrifter:

Dato:

Nytt innhold kommer!


Det vil komme nytt innhold for eksisterende kunder av Blichfeldt Bedriftsrådgivning før 2022 er omme. For å sikre din bedrift tilgang trenger du bare registrere deg som kunde. (Krever ikke kjøp).

Forsiden

2022-11-01


Husk å følge oss på Instagram!


Om du ønsker å ta kontakt, eller følge for inspirasjon er Blichfeldt Bedriftsrådgivning å finne på instagram. Du finner oss her:

Instagram side

2022-08-21


Logo Portfolio!


Da har vi endelig fått på plass en egen side hvor vi viser frem eksempler på logoer vi kan lage! Dette er på ingen måte en uttømmende liste.

Her er det bare kreativiteten som setter grenser!

Logo Portfolio

2022-07-16


Er ditt firma klar for sommeren 2022?


Sommeren er en tid hvor mange bedrifter opplever redusert bemanning, redusert pågang av kunder og tilførsel av nye oppdrag. Og mye av dette skyldes naturlig nok at vi i Norge har en kort sommer, og det gjelder å få mest mulig ut av tiden.

Men er din bedrift sine websider klar for sommeren? Har du informert dine kunder om endrete åpningstider, lengre svarstider?

Kanskje du skulle lagt ut en sommerkampanje slik at du er sikret oppdrag når de ansatte kommer uthvilt og klar tilbake etter ferien?

Ta gjerne kontakt med oss om du vil vi skal bidra med å oppdatere sidene Deres.

2022-06-01


Markedsføring!


Er du et nyoppstartet firma som trenger litt hjelp til å nå ut til nye kunder? Eller kanskje du har drevet firma en lengre periode og ser at du bruker mer tid på å markedsføre deg, enn å utføre selve jobber du elsker?

Registrer deg som kunde og benytt Kontakt Oss på kundesiden til å finne ut mer om hvilke muligheter vi kan tilby deg.

Registrer som kunde

2022-05-25